Δευτέρα 29 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Στο βάθρο ο Δημήτρης Μινασίδης

Στο βάθρο ο Δημήτρης Μινασίδης

Πάρα τις δυσκολίες στην προετοιμασία του με τραυματισμούς και έλλειψη βοήθειας από αρμοδίους φορείς του αθλήματος ο Δημήτρης Μινασίδης στα 62κιλα κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο παίρνοντας την δεύτερη θέση στην κίνηση του επολε ζετε με 157κιλα ισοφαρίζοντας το δικό του Παγκύπριο ρεκόρ και 4ος στο σύνολο με 283 κιλά αφήνοντας πίσω του μεγάλα ονόματα στην Κροατία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών  

Γράφει με χρυσά γράμματα την ιστορία της Κυπριακής Άρσης Βαρόν και οδεύει για το παγκόσμιο.


Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα διεξάγεται στο Split της Κροατίας από τις 2-8 Απριλίου και η Κύπρος είναι με 4 αθλητές στους αγώνες με δυο άντρες κ δυο γυναίκες Δημήτρης Μινασιδης στα 62 που αγωνίστηκε, αγωνίζεται η Δήμητρα Ιωάννου στα 58κιλα αύριο η Αλεξάνδρα Kλατσια στα 63 κιλά και ο Αμανατίδης Αλέξανδρος στα 94 κιλά ο οποίος εκτελεί διπλό ρολό αφού είναι και ο ομοσπονδιακός προπονητής της αποστολής.

 
 

 

O Δημήτρης Μινασίδης μιλώντας στο Healthnews δήλωσε « Μπορούσα να τα πάω και καλύτερα αλλά κρατάω την θετικότητα και αισιοδοξία μου.


Αγωνίστηκα με τραυματισμένο καρπό σύν η απώλεια των τεσσάρων κιλών ήταν αυτά που με κράτησαν λίγο πίσω αγωνιστικά ωστόσο σε προσωπικό επίπεδο είμαι ευχαριστημένος με την συμμετοχή, την προσπάθεια και φυσικά το μετάλλιο.
 
Μετά το τέλος του αγώνα αυτού κ την κατάκτηση ακόμα ενος μεταλλίου απέδειξα σε κάποιους ότι είμαι ακομα όρθιος και αγωνίζομαι για την πατρίδα μου στις ψηλότερες θέσεις της Ευρώπης βγάζοντας λάθος αυτούς που είπαν οτι τελείωσα ευχαριστώ τον προπονητή μου Αλέξανδρο Αμανατίδη  που πίστεψε ότι μπορώ να καταφέρω αυτό που πέτυχα στον αγώνα αυτό.
 
Ευχαριστώ πολύ τους Φυσικοθεραπευτες μου  Χάρη Χαραλάμπους και Έκτορα Κωνσταντίνου που με ανακουφιζαν από τους καθημερινους πόνους που αντιμετώπιζα, τον διατροφολόγο μου Κρίς Κωνσταντίνου , τον φίλο και συναθλητή μου Σάββα Σάββα και την Νίνα Μινασίδου που μαζί με την μητέρα μου με αντέχουν σε κάθε μου καπρίτσιο.


Σίγουρα κοντά μου ήταν και ο φίλος μου Χάρης Τύμβιος που με βοήθησε αρκετά στην αποθεραπεία αλλά και πριν και μετα τις δύσκολες προπονησεις. Είμαι ακόμα όρθιος και παλεύω για την Κύπρο μας τα καλύτερα έρχονται παρά τις δυσκολίες»


 

Ο αθλητής μας πανηγύρισε με την κυπριακή σημαία στους ώμους, δίπλα από τους Τούρκους νικητές. Πρόκειται για εξαιρετική επιτυχία για τον 28χρονο αθλητή μας, ο οποίος ήταν 7ος στο αρασέ με 126 κιλά και 4ος στο σύνολο με 283 κιλά και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Επολέ Ζετέ με 175 κιλά.  

 

 


 
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας