Δευτέρα 29 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

«Τρέχω ή περπατώ 5χλμ για τον συνάνθρωπο μου με αυτισμό», στην Ανώγυρα

«Τρέχω ή περπατώ 5χλμ για τον συνάνθρωπο μου με αυτισμό», στην Ανώγυρα

Πέραν των 300 δρομέων συμμετείχαν το περασμένο Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου, στην φιλανθρωπική εκδήλωση «Τρέχω ή περπατώ 5χλμ για τον συνάνθρωπο μου με αυτισμό» που διοργάνωσε στην Κοινότητα Ανώγυρα, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Magic Always Happens». 
 
Την εκκίνηση του αγώνα έδωσε λίγο μετά τις 18:00 ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Κώστα Κώστας, ενώ πρώτος στον τερματισμό έφτασε ο δρομέας του Γυμναστικού Συλλόγου Ευαγόρα Γιώργος Τοφή, ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Julia Tully, της Episkopi Runners.
 
Όλα τα καθαρά έσοδα από την θα διατεθούν για τη στήριξη ατόμων με αυτισμό, καθώς και για την παροχή υποτροφιών και άλλης ουσιαστικής βοήθειας σε θέματα άμεσης ανάγκης, εκπαίδευσης και γενικότερης παροχής αναγκαίων υπηρεσιών, των ατόμων με αυτισμό.
 
Ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, σε σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη όλους τους δρομείς που συμμετείχαν στην εκδήλωση, αλλά και τους διοργανωτές. «Μακάρι όλοι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε τα παιδιά με αυτισμό και όλες τις ομάδες των συμπολιτών μας που έχουν προβλήματα ή είναι σπάνια άτομα», πρόσθεσε.   
 
Ο Πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Magic Always Happens» Νεόφυτος Πανανεοφύτου, στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε θερμά το Κοινοτικό Συμβούλιο, και τον Σύνδεσμο Αποδήμων και Φίλων Ανώγυρας που φιλοξένησε την εκδήλωση, καθώς και τους Hercules, Coral Bay Beach Hotel & Resort, το οινοποιείο Νικολαϊδη, και το ΚΥΠΕ για την στήριξή τους.
 
Συνεχάρη, παράλληλα, όλους όσους παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στην αθλητική και κοινωνική εκδήλωση, στηρίζοντας τους ήρωες της ζωής οι οποίοι δίνουν καθημερινά μαθήματα θέλησης, πίστης, εκτίμησης και αγάπης. Ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, τα Σωματεία Episkopi Runners, West Coast Runners Cyprus, το Σωματείο «Στέλιος Κυριακίδης» Πάφου, το Σωματείο Δρομέων «Ευ-Ζήν», το Σωματείο Dromea Racing, το Σωματείο «Περικλή Δημητρίου». 
 
Συνοπτικά, οι βραβεύσεις στην Γενική Κατηγορία ανδρών και γυναικών έχουν ως ακολούθως:
 
Γενική Ανδρών 
------------------

Γιώργος Τοφή - ΓΣΕ

Ιωάννης Αρέστη - Σωματείο Περικλής Δημητρίου 

Gelu-Emil llinca -  Dromea Racing 

 
Γενική Γυναικών
 ------------------

Julia Tully - Episkopi Runners 

Ρόζα Μέσφιν -Σωματείο Δρομέων «Ευ-Ζην»

Ναταλία Χαραλάμπους - Dromea Racing 

 
Υπήρξαν βραβεύσεις και στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών κάτω των 35, ανδρών και γυναικών 35-59 και ανδρών και γυναικών από 60 και πάνω.
 
Η εκδήλωση έκλεισε με ομαδικές φωτογραφίσεις.   
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας