Κυριακή 28 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Ανταλλαγή επιστημονικής γνώσης από το Hadassah της Ιερουσαλήμ και του «Ευαγγελισμός» της Πάφου

Ανταλλαγή επιστημονικής γνώσης από το Hadassah της Ιερουσαλήμ και του «Ευαγγελισμός» της Πάφου

Ολοκληρώθηκε, με μεγάλη επιτυχία, το διήμερο σεμινάριο εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2018 από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hadassah του Ισραήλ, μέσω του αποκλειστικού αντιπροσώπου του σε Ελλάδα και Κύπρο, iMER Medical Services Ltd, σε συνεργασία με το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός της Πάφου, στις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου.

Το σεμινάριο, που αφορούσε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε θέματα της Εντατικής Μονάδας Θεραπείας, παρακολούθησαν 30 νοσηλευτές και γιατροί δημοσίων και ιδιωτικών νοσοκομείων από όλες τις επαρχίες της Κύπρου, με εισηγητές τους εξειδικευμένους καθηγητές και γιατρούς του Hadassah: καθηγητή Vernon Van Heerden, επικεφαλής της Γενικής Εντατικής Μονάδας, Δρ Sviri-Saroussi Sigal, διευθύντρια της Εντατικής Μονάδας Internal Medicine και Δρ Marc Romain, ανώτερο γιατρό στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας, με εξειδίκευση στη Νεφρολογία.

Η εν λόγω διοργάνωση αποτελεί μόνο την αρχή της πολυεπίπεδης επιστημονικής συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Hadassah και του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, της οποίας το περιεχόμενο θα ανακοινωθεί εντός των επομένων μηνών.
 
Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hadassah (www.hadassah-med.com) των Ιεροσολύμων είναι ένα από τα σημαντικότερα νοσοκομειακά κέντρα αλλά και κέντρα ιατρικής έρευνας, της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Παρέχει περίθαλψη και θεραπεία σε περισσότερο από ένα εκατομμύριο ανθρώπους, από όλο τον κόσμο, κάθε χρόνο. Μεγάλος αριθμός ασθενών από την Κύπρο και την Ελλάδα επισκέπτονται το Hadassah για διάγνωση ή για θεραπείες, πολλές από τις οποίες προσφέρονται αποκλειστικά από το νοσοκομείο αυτό.
 
H εταιρεία iMER (International Medical Evaluation and Referral) αποτελεί έναν παγκοσμίου εμβέλειας πάροχο Ιατρικών Υπηρεσιών, προσφέροντας θεραπείες στα πλέον εξειδικευμένα και προηγμένα τεχνολογικά ιατρικά ιδρύματα σε Κύπρο και Ισραήλ από επιστήμονες πρωτοπόρους στην ειδικότητά τους, λειτουργώντας ταυτόχρονα και ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Hadassah σε Κύπρο και Ελλάδα.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας