Τρίτη 30 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Χάρης Ζαβρίδης : Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για την ανόρθωση γλουτών

Χάρης Ζαβρίδης : Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για την ανόρθωση γλουτών

Πολλά άτομα προβληματίζονται για την εμφάνιση των γλουτών τους, όταν αυτοί δεν έχουν τις ζηλευτές καμπύλες που θαυμάζουμε σε άλλα σώματα. Η Πλαστική Χειρουργική καλείται να δώσει την εναλλακτική λύση στις περιπτώσεις αυτές με την Ανόρθωση Γλουτών. Η Ανόρθωση Γλουτών είναι μία από της επεμβάσεις που έχει στη διάθεσή του  ο Πλαστικός Χειρουργός  για  να διαμορφώσει το σχήμα ενός σώματος και ιδιαίτερα τις καμπύλες στο κάτω μέρος του σώματος, που είναι σημαντικές για τη συνολική εμφάνισή του.

Ανόρθωση Γλουτών (Buttock Lift), είναι η επέμβαση με την οποία μπορούν να ανορθωθούν οι γλουτοί (τα οπίσθια) σε ένα σώμα. Η προσπέλαση στο σώμα πραγματοποιείται σε τέτοια σημεία ώστε να καλύπτονται οι τομές από το σλιπάκι μας ή το μαγιό μας. Η Πλαστική Χειρουργική υπηρετεί πάντοτε τις προσταγές της μόδας. Επομένως σε αρκετές επεμβάσεις οι τομές γίνονται με τέτοιο τρόπο, ώστε  να μη γίνονται αντιληπτές. Για παράδειγμα η τομή στην Κοιλιοπλαστική, γίνεται πλέον σε σχήμα χαμόγελου για να μπορεί να καλυφτεί και από ένα κατώμεσο  παντελόνι. Το ίδιο γίνεται  και στην Ανόρθωση Γλουτών, αφού οι τομές μπορεί να τοποθετηθούν σε τέτοιο σημείο που να  κρύβονται και από ένα πολύ μικρό εσώρουχο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το συγκεκριμένο Lift ονομάζεται Tanga Lift.
 
Η Ανόρθωση Γλουτών πραγματοποιείται με γενική αναισθησία και συνήθως ο/η  ενδιαφερόμενος/η μένει για δύο βράδια στο νοσοκομείο. Επιστρέφει στο σπίτι με ράμματα και φορώντας ένα ειδικό κορσέ. Τα ράμματα  αφαιρούνται σταδιακά μέσα σε δύο βδομάδες ενώ ο ειδικός κορσές  φοριέται για ένα μήνα. Μέσα σε ένα μήνα  από την επέμβαση, το άτομο επανέρχεται πλήρως στις δραστηριότητές του. Μετά από μία τέτοια επέμβαση, μένει σίγουρα σημάδι, που όπως αναφέραμε μπορεί να κρυφτεί εύκολα από τα ρούχα και του οποίου η ένταση είναι ανάλογη με την ποιότητα του δέρματος και την ικανότητά του για επούλωση. Η Ανόρθωση Γλουτών μπορεί να συνδυαστεί και με λιποαναρρόφηση της περιοχής έτσι ώστε να έχουμε ένα καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα όσον αφορά την ανόρθωση και το μέγεθος των γλουτών. Η φύση έχει δώσει στο ανθρώπινο σώμα καμπύλες, αφού από όποια οπτική γωνία και να κοιτάξουμε το ανθρώπινο σώμα το μόνο που βλέπουμε πάντα είναι καμπύλες και ποτέ γωνίες. Η Φύση έχει λοιπόν σύμμαχο την Πλαστική Χειρουργική, η οποία με επεμβάσεις όπως η Ανόρθωση Γλουτών, μπορεί να μας δώσει μόνιμα, φυσικά και ωραία αισθητικά αποτελέσματα.
 
 
Χάρης Ζαβρίδης MD, PhD
Πλαστικός Χειρουργός
 
«Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Χάρης Ζαβρίδης»
 
Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 20, 1075, Λευκωσία
 
Web-site: www.harriszavrides.com
e-mail:  info@harriszavrides.com
Τηλ: 22445588
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας