Τρίτη 30 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Λεκέδες ή πανάδες

Λεκέδες ή πανάδες

Οι ακανόνιστες καφέ κηλίδες δεν βρίσκονται μόνο στο πρόσωπο άλλα και στα χέρια, στο ντεκολτέ όπως και στους ώμους. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο προκαλεί τις πανάδες γήρανσης όπως και τις πανάδες από άλλους λόγους.

Οι αιτίες που το προκαλούν είναι :

α) Τα οιστρογόνα που είναι μια καθαρά γυναικεία ορμόνη Έτσι όταν οι νεαρές γυναίκες χρησιμοποιήσουν αντισυλληπτικά χάπια η διανύουν τους μήνες της εγκυμοσύνης τους η έκκριση των οιστρογόνων αναπτύσσεται. Οι πανάδες σε αυτήν την περίπτωση εμφανίζονται στο μέτωπο και στο άνω χείλος.

β) Η λήψη διάφορων φαρμάκων κατά την διάρκεια της ηλιοθεραπείας. Προσοχή σε φάρμακα που προκαλούν φωτοευαισθησία.

Για να θεραπεύσουμε τις πανάδες πρέπει πρώτα να εξαλείψουμε τις αιτίες που τις προκαλούν.

Αν παίρνουμε δηλαδή αντισυλληπτικά θα πρέπει να τα σταματήσουμε αμέσως αλλιώς να αποφύγουμε την έκθεση στον ήλιο (ηλιοθεραπεία).

Εργάζομαι στον χώρο της αισθητικής πάρα πολλά χρόνια και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μπορούμε στον χώρο μας να δώσουμε φανταστικά αποτελέσματα με ειδικά πίλιγκ που υπάρχουν πλέον στα χέρια της αισθητικού.

Ο συνδυασμός ενός πίλιγκ με σωστά προϊόντα στο σπίτι έχουν θεαματικά αποτελέσματα.

Μιας και στην Κύπρο έχουμε μακρύ καλοκαίρι αρκετές γυναίκες ταλαιπωρούνται με πανάδες. Η κατάλληλη εποχή για αποθεραπεία είναι ο χειμώνας. Πάντοτε φυσικά εξαρτάται και από την δουλειά που κάνει το άτομο που ταλαιπωρείται από πανάδες. Αν δεν εκτίθεται στον ήλιο και εργάζεται σε κλειστούς χώρους τότε μπορούμε να κάνουμε την θεραπεία και μέσα στο φθινόπωρο ή και την άνοιξη.

* Ρούλα Κωνσταντινίδου αισθητικός σύμβουλος ομορφιάς Roula s  Spa Centre ,τηλέφωνο 99101113, Λευκωσία
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας