Κυριακή 28 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Πώς λειτουργεί το ηλεκτροσωματογράφημα (video)

Πώς λειτουργεί το ηλεκτροσωματογράφημα (video)

Σήμερα η πρόληψη αλλά και η έγκαιρη διάγνωση βρίσκονται μπροστά σε μια επιστημονική πραγματικότητα η οποία είναι αποτέλεσμα ερευνών της σύγχρονης ιατρικής και βιοφυσικής.

Πρόκειται για το Ηλεκτροσωματογράφημα, μια μέθοδο ολιστικής διερεύνησης της υγείας η οποία εφαρμόζεται και στην Ελλάδα με επιτυχία.
Μέσα από μία απλή και γρήγορη εξέταση 

Η λειτουργία του βασίζεται στην εισαγωγή ηλεκτρικών σημάτων χαμηλής έντασης στο σώμα, τα οποία διοχετεύονται με τη βοήθεια ηλεκτροδίων τα οποία τοποθετούνται στις βιολογικά ενεργές ζώνες του οργανισμού και εξασφαλίζουν τη ροή των ηλεκτρονίων προς όλες τις κατευθύνσεις μέσα στο σώμα και εν συνεχεία, το μετασχηματισμό τους σε ροή ιόντων μέσα στους ιστούς.

Αυτή η ροή ιόντων δείχνει το επίπεδο της ηλεκτρικής αντίστασης και αγωγιμότητας στις ζώνες που διέσχισε το ρεύμα.

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής στον οποίο καταγράφονται οι πληροφορίες από το τεστ επεξεργάζεται τα δεδομένα και βάσει αυτών αναπαράγει τα αποτελέσματα με την μορφή έγχρωμων διαγραμμάτων, πινάκων και γραφικών. Αυτά τα αποτελέσματα καλούνται οι επιστήμονες να συναρτήσουν και να εξετάσουν για να κατανοήσουν την κατάσταση της υγείας του εξεταζόμενου.

 

Συναντήσαμε το δρ Χρίστο Χατζηκώστα ο οποίος μας εξήγησε την διαδικασία και μας υπέβαλε στην ανώδυνη και γρήγορη αυτή εξέταση 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας