Τετάρτη 1 Μαϊ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Συνεχίζονται οι εργασίες στο Γερμανικό Ογκολογικό (video)

Συνεχίζονται οι εργασίες στο Γερμανικό Ογκολογικό (video)

Συνεχίζονται οι εργασίες στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο στην Λεμεσό με εντατικούς ρυθμούς.

Τα έργα είναι σε προχωρημένο στάδιο,όπως μας ενημερώνουν από την σελίδα του Ογκολογικού ,στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης .

Το υπερσύγχρονο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο διεθνών προδιαγραφών έρχεται να καλύψει υπηρεσίες σε καρκινοπαθείς που μέχρι τώρα δεν υπάρχουν στην Κύπρο και για τις οποίες οι ασθενείς αναγκάζονται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, όπως π.χ. το PET Scan.

Η σύγχρονη εξέταση PET/CT,  είναι συνδυασμός τομογραφίας εκπομπής ποζιτρονίων και αξονικής τομογραφίας και που θα μπορεί να καλύψει ολόκληρη την Κύπρο, έτσι ώστε να μην αναγκάζονται ασθενείς να ταξιδεύουν πια στο εξωτερικό για αυτού του είδους την εξέταση.

 

Διβάστε: Παίρνει σάρκα και οστά το πολυπόθητο ογκολογικό της Λεμεσού (pics)

 

Τον Μάιο αναμένεται να εγκατασταθούν τα μηχανήματα και να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Μέσα Ιουλίου το έργο θα παραδοθεί από τον εργολάβο και αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται ότι θα ανοίξει τις πύλες του για να φιλοξενήσει τους πρώτους ασθενείς. 

 

Διαβάστε: Ογκολογικό στη Λεμεσό

 

Θα προσφέρει υψηλού επιπέδου θεραπευτικές ογκολογικές υπηρεσίες και θα είναι στελεχωμένο με καταξιωμένο ιατρικό δυναμικό. 

Στο κέντρο θα λειτουργήσει σύγχρονο τμήμα εξωτερικής και επεμβατικής ακτινοθεραπείας, το οποίο θα προσφέρει υπηρεσίες που υπολογίζεται ότι θα προσελκύσουν και ασθενείς από το εξωτερικό.

Στόχος και επιθυμία των ανθρώπων του Κέντρου, η συνεργασία με το κράτος για να μπορούν όλοι οι ασθενείς να εξυπηρετούνται (από την Λεμεσό και Πάφο που πηγαινοέρχονται Λευκωσία για τις απαραίτητες θεραπείες τους και γενικά από όλη την Κύπρο) 

 

Το βίντεο είναι από την σελίδα του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου στη Λεμεσό και δείχνει τις εργασίες που πραγματοποιούνται στον χώρο.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας