Τρίτη 30 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Πολυκλινική Άγιος Γεώργιος και Ιατρικό Κέντρο Κυανούς Σταυρός,Πάφος

Πολυκλινική Άγιος Γεώργιος και Ιατρικό Κέντρο Κυανούς Σταυρός,Πάφος

Τα ιδιωτικά νοσοκομεία Πάφου,όπου τα υψηλά επίπεδα, η φιλικότητα και η φροντίδα συναντιώνται
 
Η Πολυκλινική Άγιος Γεώργιος και το Ιατρικό Κέντρο Κυανούς Σταυρός ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια μοναδική και ολοκληρωμένη ιατρική μονάδα στην επαρχία Πάφου.
 
Ο συνδυασμός της εμπειρίας ειδικοτήτων μαζί με την υψηλή τεχνολογία των ιατρικών μηχνημάτων δίνει την δυνατότητα ακόμα πιο υψηλού επιπέδου ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, καλύπτοντας ένα πλήρες φάσμα ειδικοτήτων.
 

Μια ομάδα 52 ατόμων ιατροί όλών των ειδικοτήτων και ειδικές προσφορές στα τμήματα Χημείου και Ακτινολογικού.

Με 24ωρη Ιατρική Βοήθεια στο 26221111.

Το St. George Πολυκλινική είναι μια γενική ιατρική / χειρουργική Πολυκλινική του οποίου η αποστολή είναι να παρέχει την καλύτερη υγειονομική περίθαλψη δυνατή ποιότητα.

Οι ομάδες  αφοσιωμένων γιατρών εκπαιδεύονται διεθνώς σε διάφορες χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νότια Αφρική

Παρέχεται ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών - Γενικές Ενηλίκων Χειρουργική Υπηρεσίες, Αναισθησία, Ορθοπεδική και τα κοινά προγράμματα αντικατάστασης.
 
Πρωτοβάθμια φροντίδα και Παθολογία, Καρδιολογία, ΩΡΛ, Οφθαλμολογική, Νευρολογίας, λιθοτριψία, Νευροχειρουργική, διαβήτη και ενδοκρινολογίας, νεφρική νόσο, Ουρολογία, ρευματολογία, Μαιευτικής και την υγεία της γυναίκας, Παιδιατρικής, Πλαστική και αισθητική χειρουργική και φυσιοθεραπεία, και ακτινολογίας.

Το νοσοκομείο προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη σειρά στη νοσοκομειακή και έξω-νοσοκομειακή περίθαλψη και τις υπηρεσίες, με αφοσιωμένο και ειλικρινή αφοσίωση σε ασθενή, την οικογένεια και τους επισκέπτες της ευημερίας. 

Η νοσοκομειακή υπηρεσία παρέχει διευκολύνσεις με τον ίδιο τρόπο όπως και κάθε σύγχρονο νοσοκομείο. Όλα τα δωμάτια είναι en-suite και πλήρως κλιματιζόμενα. 

Διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο με δυνατότητα απευθείας κλήσης και το σύστημα νοσοκόμα κλήση

Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει μια μονάδα υψηλής τεχνολογίας εντατική φροντίδα και ξεχωριστό παιδικό σταθμό μητρότητας.

Τρία σύγχρονα θέατρα προβλέπουν μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις. έχει εγκατασταθεί μόνο η τελευταία, κατάσταση του ιατρικού εξοπλισμού τέχνης για να φιλοξενήσει ποικίλες ανάγκες των ασθενών του σήμερα.

υπεροχή μας στη φροντίδα των ασθενών ενισχύεται περαιτέρω από την ομάδα νοσηλευτική Blue Cross. 

Αφιερωμένο στην αποστολή τους, η ομάδα με επικεφαλής τον Βρετανία εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο RGN με εκτεταμένη διεθνή εμπειρία νοσηλευτικής.
 
Ο Κυανούς Σταυρός, είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα υγειονομικής περίθαλψης η αποστολή του οποίου είναι η παροχή υψηλής ποιότητας, οικονομικά αποδοτικές, με διεθνές πρότυπο περίθαλψης, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των ασθενών μέσω της ολοκληρωμένης πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και επιλεγμένες υπηρεσίες τριτοβάθμιας περίθαλψης σε ενδονοσοκομειακή , εξωτερικά ιατρεία και βάση παραπομπής
 

 
Παρέχονται υπηρεσίες όπως, Γενικές Ενηλίκων Χειρουργική Υπηρεσίες, Αναισθησία, Ορθοπεδική και τα κοινά προγράμματα αντικατάστασης, Πρωτοβάθμια φροντίδα και Παθολογία, Καρδιολογία, ΩΡΛ, Οφθαλμολογική, Νευρολογίας, λιθοτριψία, Νευροχειρουργική, διαβήτη και ενδοκρινολογίας, νεφρική νόσο, Ουρολογία, ρευματολογία, Μαιευτικής και την υγεία της γυναίκας, Παιδιατρικής, Πλαστική και αισθητική χειρουργική και φυσιοθεραπεία, και ακτινολογίας.
 
Προκειμένου να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή προσβασιμότητα στις υπηρεσίες, η Κλινική έχει υπογράψει συνεργασία με όλους τους δημόσιους ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Έτσι, οι ασφαλισμένοι με δημόσιους ασφαλιστικούς οργανισμούς μπορούν να επισκεφθούν Θεραπεία Τμήματα του Daycare Κλινικής, Εξωτερικά Ιατρεία και Εργαστήρια χρησιμοποιώντας το βιβλιάριο υγείας τους που έχουν χορηγηθεί από το δημόσιο ασφαλιστικό ταμείο

Το "Γραφείο Κυκλοφορίας» (ισόγειο - τηλ 26947000 ) παρέχει όλα τα είδη των πληροφοριών σχετικά με την εισαγωγή και την απαλλαγή των ασθενών σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες της Κλινικής.
 
 
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας