Σάββατο 27 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Καρδιολογικό- καρδιοχειρουργικό Τμήμα Αρεταίειου Νοσοκομείου: οι πρωταγωνιστές της...καρδιάς

Καρδιολογικό- καρδιοχειρουργικό Τμήμα Αρεταίειου Νοσοκομείου: οι πρωταγωνιστές της...καρδιάς

Το Αρεταίειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο αποτελεί οργανικό τμήμα του Αρεταίειου Νοσοκομείου.
 
Το σύγχρονο καρδιολογικό – καρδιοχειρουργικό κέντρο στελεχώνεται από μια ομάδα ειδικών ιατρών, καρδιολόγων, επεμβατικών καρδιολόγων και καρδιοχειρουργών, οι οποίοι σε συνεργασία με έμπειρο παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που αφορούν όλο το φάσμα της σύγχρονης φροντίδας της καρδιάς.
 
 
Παράλληλα το Κέντρο διαθέτει ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άρτια οργάνωση, ανταποκρινόμενο πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες και στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Το Αρεταίειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο υποστηρίζεται από τα υπόλοιπα τμήματα του Νοσοκομείου τα οποία παρέχουν υπηρεσίες όλων των ιατρικών και παραιατρικών ειδικοτήτων ιδιαίτερα από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η οποία είναι άρτια στελεχωμένη από ειδικούς Εντατικολόγους και την Μονάδα Στεφανιαίας Φροντίδας.
 

Το Κέντρο βρίσκεται σε ετοιμότητα επί 24ώρου βάσεως με την δυνατότητα γρήγορης διάγνωσης και ολοκληρωμένης αντιμετώπισης κάθε τύπου καρδιαγγειακής παθήσεως.

Τα τμήματα Επεμβατικής Καρδιολογίας και Χειρουργικής καρδιάς/θώρακα, εφαρμόζουν με επιτυχία τις σύγχρονες και εξελιγμένες διεθνείς μεθόδους.

Μέσα στα πλαίσια ανάπτυξης του το Καρδιοχειρουργικό Κέντρο Αρεταίειου Νοσοκομείυ έχει αναπτύξει συνεργασία με την ομάδα Ισραηλινών καρδιοχειρουργών “Cardioheal” που στοχεύει στην αξιολόγηση και την θεραπεία παίδων και ενηλίκων με συγγενείς καρδιοπάθειες.

Οι γιατροί από την  Ισραηλινή ομάδα επισκέπτονται την Κύπρο και διενεργούν χειρουργικές επεμβάσεις καρδιοχειρουργικής και επεμβατικής παιδοκαρδιολογίας.
 

Αξιοσημείωτο, αποτελεί το γεγονός ότι έχουν ήδη πραγματοποιηθεί αρκετές επεμβάσεις με μεγάλη επιτυχία.

Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρονται στο Αρεταίειο επιταχύνεται με την ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης  ποιότητας με άμεσο όφελος προς ασθενείς με τις επενδύσεις σε πρωτοποριακό εξοπλισμό και τεχνολογία με την στελέχωση του Νοσοκομείου με άριστα εκπαιδευόμενο ιατρικό και παραιατρικό προσωπικό καθώς επίσης και με την ομαδική συνεργασία όλων των τμημάτων.

To Αρεταίειο Νοσοκομείο στοχεύει να είναι το πιο αξιόπιστο, ποιοτικό, και σωστά οργανωμένο μοντέλο για την παροχή υπηρεσιών υγείας σε Κύπρο και Μέση Ανατολή όπως επίσης και στην προώθηση του επαγγελματισμού για ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.
 

Η ομάδα του Καρδιοχειρουργικού Κέντρου είναι :

Δρ. Φίλιππος Αλλαγιώτης ( καρδιολόγος) MD
Δρ ‘Αρης Μεγάλεμος (καρδιολόγος) MD
Δρ Ευαγόρας Οικονομίδης ( καρδιολόγος) BM.BCh,FACC
Δρ Θέμης Κομοδρόμος ( επεμβατικός καρδιολόγος) MD
Δρ Γεώργιος Π Γεωργίου ( καρδιοχειρουργός) MD
Δρ Γιώργος Κανελλόπουλος ( καρδιοχειρουργός) MD, PhD, FRCS, CTh-UK
Δρ Χαράλαμπος Κριατσέλης ( καρδιολόγος,ηλεκτροφυσιολόγος) MD
Δρ Νικόλας Χραλάμπους ( επεμβατικός ακτινολόγος) MD, PhD
Δρ Κώστας Φιλιππόπουλος ( ενταικολόγος, αναισθησιολόγος) MD
Δρ Ειρήνη Σχίζα ( ενταικολόγος , αναισθησιολόγος) MD
Δρ Γιώργος Φωτίου ( αναισθησιολόγος) MD
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας