Δευτέρα 29 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Υπουργός Υγείας: Δρομολογείται η δημιουργία Ογκολογικού Κέντρου στο ΓΝ Λεμεσού

 Υπουργός Υγείας: Δρομολογείται η δημιουργία Ογκολογικού Κέντρου στο ΓΝ Λεμεσού

O Υπουργός Υγείας κ. Γιώργος Παμπορίδης, στο πλαίσιο του παγκύπριου εράνου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το περίπτερο στην αρχή του πεζόδρομου της οδού Λήδρας όπου κατέθεσε εισφορά στην 42η Πορεία Χριστοδούλας. 
 
 
 
 
 
 
 
Σε δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο κ. Παμπορίδης ανέφερε τα εξής:

«Πρώτ’ απ’ όλα να συγχαρώ τον Αντικαρκινικό για την πρωτοβουλία που λαμβάνει για άλλη μια χρονιά και για την καθημερινή προσφορά του. Εμείς έχουμε την ευκαιρία να τους βλέπουμε συνήθως μια φορά τον χρόνο στις εκδηλώσεις του, αλλά αυτοί οι άνθρωποι εργάζονται άοκνα καθημερινά συνδράμοντας σε όλους τους συμπολίτες μας που ατύχησαν να τους κτυπήσει την πόρτα τους ο καρκίνος. Είναι θεάρεστο το έργο που επιτελούν και τους ευχαριστούμε. 
 

Ευχαριστούμε και την Τράπεζα Κύπρου για την ενίσχυση προς τον Αντικαρκινικό, αλλά και για όλη τη βοήθεια που δίνει στη μάχη κατά του καρκίνου διαχρονικά.
 
Παλαιόθεν, με την ίδρυση του Ογκολογικού της Τράπεζας Κύπρου, αλλά και με τη δρομολογηθείσα νέα συνεργασία, η οποία θα οδηγήσει, επιτέλους, στη δημιουργία ενός Ογκολογικού Κέντρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για να μπορούν πλέον και οι δυτικές επαρχίες να λαμβάνουν ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία και όλες τις υπόλοιπες θεραπείες κατά του καρκίνου.

Συγχαρητήρια και εύχομαι κάθε επιτυχία στη συγκεκριμένη εκδήλωση και επέκταση της προσφοράς σας όσο το δυνατό περισσότερο». 
 
 
 

 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας