Σάββατο 27 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Ζώντας με τον Διαβήτη: Μπορώ να τα καταφέρω!

Ζώντας με τον Διαβήτη: Μπορώ να τα καταφέρω!

Ο Παγκύπριος Διαβητικός Σύνδεσμος παρουσιάζει το βιβλίο «Ζώντας με τον Διαβήτη: Μπορώ να τα καταφέρω!». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Μαΐου, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας (γωνία Λεωφόρου Λεμεσού και Αθαλάσσας αρ.200).
 
Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Δρ Κωνσταντίνος Μακρυλάκης, αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο δρ Μακρυλάκης είναι ένας εκ των συγγραφέων του βιβλίου και υπεύθυνος για τη μετάφρασή του στα ελληνικά.
 
Το βιβλίο, το οποίο θα δίνεται δωρεάν στους παρευρισκόμενους, προέρχεται από το Πρόγραμμα Manage Care το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Προγράμματος για την Υγεία.
 
Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το διαβήτη, ο οποίος προσλαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις, αποτελεί βασικό στόχο του Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου. Με συχνές εκδηλώσεις, διαλέξεις και δραστηριότητες ο Σύνδεσμος ενημερώνει και δραστηριοποιεί μέλη και μη για θέματα που σχετίζονται με τη διάγνωση και θεραπεία του διαβήτη.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 99426499.
 
  
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας