Πέμπτη 16 Μαϊ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Καθαρό νερό και με συνεχή ροή στους ταλαιπωρημένους κατοίκους κοντά στο ΓΣΠ

Καθαρό νερό και με συνεχή ροή στους ταλαιπωρημένους κατοίκους κοντά στο ΓΣΠ

Καθαρό νερό με συνεχή ροή έχουν από χθες το βράδυ οι ταλαιπωρημένοι κάτοικοι της περιοχής κοντά στο ΓΣΠ που τους τελευταίους μήνες πέρασαν δύσκολα, αφού ήταν αναγκασμένοι να ζουν με το πρόβλημα της μη υδροδότησης της περιοχής τους.
 

Μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος, το θέμα έφτασε στην Επιτροπή Γεωργίας όπου ο αρμόδιος Υπουργός δεσμεύτηκε για την επίλυση του. Παράλληλα έντονα διαβήματα για επίλυση του προβλήματος έκανε και ο Διευθυντής της Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας Νίκος Ζαμπακίδης.
 

Υπενθυμίζεται πως οι κάτοικοι κοντά στο ΓΣΠ προμηθεύονταν νερό μέχρι χθες από ιδιωτική εταιρία, το νερό της οποίας ολοένα και λιγόστευε ενώ μετά από εργαστηριακούς ελέγχους διαπιστώθηκε πως σε αυτό υπήρχαν υψηλές ποσότητες χλωρίου αλλά και κολοβακτηριδίων.

Διαβάστε: Νερό...νεράκι, αποκοπές, υπερχλωρίωση και κολοβακτηρίδια

Σύμφωνα με ανάρτηση του Δημάρχου Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους από χθες το βράδυ ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλάνιζε 800 και πλέον δημότες του Στροβόλου λύθηκε οριστικά χάριν στους άριστους χειρισμούς της διεύθυνσης του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας.
 
Εντωμεταξύ μιλώντας χθες στην Επιτροπή Γεωργίας της Βουλής ο αρμόδιος Υπουργός Νίκος Κουγιάλης σημείωσε πως ο ιδιώτης αποδέχτηκε να χρησιμοποιηθεί το ιδιωτικό του δίκτυο από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας και δόθηκε χρονική περίοδος τεσσάρων μηνών για να συμφωνηθεί η αποζημίωση που θα λάβει. .
 
Ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης ανέφερε ότι  με κοινοβουλευτική παρέμβαση υπήρξε θετικό αποτέλεσμα σε ένα πρόβλημα που εκκρεμούσε για χρόνια. Επιλύεται κατ΄ αρχήν προσωρινά και ακολούθως οριστικά, ανέφερε.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας