Δευτέρα 29 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

REVIV– The Leading Global Wellness Provider of Signature IV Therapies and Booster Shots

REVIV– The Leading Global Wellness Provider of Signature IV Therapies and Booster Shots

Με ταχεία επέκταση σε ολόκληρο τον κόσμο, η REVIV είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τοποθεσία του νέου Wellness Medical Spa στην Κύπρο.


Με την έναρξη λειτουργίας της στις 21.9.17, αυτή η συναρπαστική νέα τοποθεσία θα προσφέρει το πλήρες φάσμα των ενδοφλέβιων εγχύσεων και ενισχυτικών ενέσεων με την υπογραφή της REVIV.  


Οι έντονοι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής οδηγούν τους ανθρώπους σε μια υπο-οριστική κατάσταση;

Πάσχουν από κόπωση, διαταραγμένο ύπνο, αύξηση βάρους και γενικά μεταξύ άλλων προβλημάτων στην εξασθένηση.

Συχνά, τα άτομα που εκδηλώνουν αυτά τα προβλήματα μπορεί να αφυδατωθούν και να εξαντλήσουν σημαντικές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, και η αποκατάσταση της ενυδάτωσης και των θρεπτικών ουσιών θα είναι συχνά πολύ αποτελεσματική στη μείωση αυτών των προβλημάτων και μπορεί, μερικές φορές, να τα εξαλείψει όλα μαζί!


Η REVIV Wellness προσφέρει ασφαλή και αποτελεσματική ενδοφλέβια θεραπεία ενυδάτωσης και ενδομυΐκής έγχυσης διαθέσιμη σε  χώρους ευεξίας παγκοσμίως.

Ιδρύθηκε το 2010 από τέσσερις γιατρούς ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια στη θεραπεία της αφυδάτωσης και την αποκατάσταση των ενεργειακών επιπέδων, η ενυδάτωση IV εξακολουθεί να είναι ένα σχετικά νέο φαινόμενο.


Η ενδοφλέβια χορήγηση υγρών και παραγόντων ευεξίας μέσω IV είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για την ενυδάτωση και αναζωογόνηση του σώματος με βασικές βιταμίνες, καθώς χορηγούνται κατευθείαν στο κυκλοφοριακό σύστημα.

Ως αποτέλεσμα, το σώμα είναι σε θέση να λειτουργήσει στο μέγιστο και να αξιοποιήσει αυτές τις βιταμίνες γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το αποτέλεσμα είναι ότι τα επίπεδα ενέργειας είναι υπερφορτισμένα και το σώμα επανέρχεται στα βέλτιστα επίπεδα του.

Για να λειτουργεί υγειινά και όσο το δυνατόν καλύτερα το σώμα, χρειαζόμαστε σημαντική πρόσληψη βιταμινών και ενυδάτωση. Η REVIV Wellness με τη σειρά θεραπειών IV και ενυσχιτικών ενέσεων προσφέρει βασικές βιταμίνες, απευθείας εκεί που χρειάζονται. 


Η REVIV έχει κλινικές σε 16 χώρες, που καλύπτουν 5 ηπείρους συμπεριλαμβανομένων μεγάλων πόλεων όπως το Λας Βέγκας, το Μαϊάμι, τη Νέα Υόρκη, το Γιοχάνεσμπουργκ, το Τορόντο, το Χονγκ Κονγκ, το Λονδίνο και το Σίδνεϊ.


Με μια δυνατή ομάδα υψηλά προσοντούχων επαγγελματιών υγείας καθώς και με φιλόξενο προσωπικό, η REVIV δεσμεύεται να καλυτερεύσει το εσωτερικό όπως και το εξωτερικό μέρος του σώματός σας .για να φαίνεστε και να αισθανέστε καλύτερα.


Η REVIV προσφέρει σήμερα πέντε εγχύσεις IV και τέσσερις ενυσχιτικές ενέσεις IM - η  κάθε μια σχεδιασμένη για συγκεκριμένες ανάγκες.

Για να ακτινοβολείτε στο εξωτερικό μέρος του σώματος, πρέπει να είστε ισορροπημένοι στο εσωτερικό μέρος του σώματος  και η REVIV επιτρέπει στο σώμα σας να αποκατασταθεί με όλα τα απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία, αντιοξειδωτικά και ηλεκτρολύτες για να σας αφήσει να αισθάνεστε υγιείς και αναζωογονημένοι.

Είναι ευρέως διαδεδομένο ότι η ομορφιά προέρχεται από μέσα και αν αισθάνεστε καλά στο εσωτερικό, αυτόματα φαίνεστε καλύτερα στο εξωτερικό!

Οι επώνυμες θεραπείες εγχύσεων IV της REVIV και και οι ενισχυτικες ενέσεις στοχεύουν σε μια
ποικιλία αναγκών ευεξίας, μεταξύ άλλων ενισχύει  την ανάρρωση από ασθένειες ή το τζετ λακ, παρέχει ανακούφιση από τον πονοκέφαλο, ανανεώνει την αισθητική εμφάνιση, βοηθά τη
φυσική μεταβολική απώλεια βάρους και άλλα.  

Αναπληρώνει την ενυδάτωση και αναζωογονεί τη γενική σας ευεξία. Επιπλέον, οι θεραπείες REVIV μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην ενίσχυση της ετοιμότητας, βοηθώντας στην αποτοξίνωση και τον καθαρισμό του σώματος, μειώνοντας ιογενείς ασθένειες / κρυολογήματα και ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σας σύστημα και γενικά τα επίπεδα ενέργειας.


Ενδοφλέβιες  Θεραπείες REVIV


 Όλοι γνωρίζουμε ότι το πόσιμο νερό και τα ποτά ενέργειας  παρέχουν υγρά και βιταμίνες.

Ωστόσο, αυτές οι λύσεις αγγίζουν μόνο την επιφάνεια της αφυδάτωσης ή  των αναγκών για βιταμίνες.

Οι θεραπείες / σταγόνες IV έχουν εισαχθεί από το REVIV για να παρέχουν 100% ευεργετικά αποτελέσματα και να παράγουν αποτελεσματική ανάκτηση από την αφυδάτωση και την μείωση της ενέργειας.

Η REVIV προσφέρει πέντε διαφορετικές φόρμουλες, με κάτι διαθέσιμο για όλους:


HYDROMAX  - Rehydrate - ο καλύτερος φίλος του αθλητή. Παρέχοντας καθαρή αναπλήρωση της ενυδάτωσης μετά από σωματική άσκηση που τα αθλητικά ποτά απλά δεν μπορούν να προσφέρουν.

ULTRAVIV  - Rebound - μια έγχυση ανάκτησης που έχει συνταγογραφηθεί για την αναπλήρωση της ενυδάτωσης και για να βοηθήσει στην ανάρρωση από μια ποικιλία παθήσεων όπως ο πονοκέφαλος, το κοινό κρυολόγημα ή τα συμπτώματα της γρίπης.


MEGABOOST – Restore – Η θεραπεία βιταμίνων και τη θρεπτικών ουσιών της REVIV, ιδανική για τη διατήρηση της καλής υγείας και της ευεξίας ή για την ανακούφιση από εποχιακές αλλεργίες και από το τζετ λακ.


VITAGLOW – Refresh – μια έγχυση αντι-γήρανσης που εμπεριέχει μια υψηλή δόση από το κύριο αντιοξειδωτικό γλουταθειόνη καθώς και βιταμίνη C για να αποτοξινωθεί ο οργανισμός από την καταστροφή των ελεύθερων ριζών και να βελτιώσει την εμφάνιση των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών.

ROYAL FLUSH – Replenish - Η πολυεπίπεδη έγχυση της REVIV που συνδυάζει τα οφέλη ανάκτησης και καθαρισμού του Ultraviv με τις ιδιότητες καθαρισμού και αντιγήρανσης του Megaboost & του Vitaglow. Κατάλληλο για όσους αισθάνονται εντελώς πεσμένοι και φυσικά αφυδατωμένοι.

Ενισχυτικές Ενέσεις REVIV

Τα ενεργειακά ποτά, η καφεΐνη και άλλα διεγερτικά που λαμβάνονται από το στόμα είναι όλα προσωρινές λύσεις, οι οποίες συνήθως σας δίνουν ενέργεια για λίγες ώρες προτού να καταρεύσετε ξανά.

Οι ενισχυτικές ενέσεις της REVIV χρειάζονται μόλις δευτερόλεπτα για να χορηγηθούν - αλλά τα θετικά και μακροχρόνια αποτελέσματα τους εισάγονται απευθείας στο σώμα σας, για να κρατήσουν γεμάτη την ενέργειά σας έως και 72 ώρες.

Αφήνοντας σας να αισθάνεστε το καλύτερο και ρυθμίζοντας τον ύπνο, τη διάθεση και την όρεξή σας.


Η REVIV προσφέρει τέσσερις τύπους ενισχυτικών ενέσεων, ο καθένας σχεδιασμένος για συγκεκριμένες ανάγκες:

VITAMIN B-12 – Re-energise -  Η βιταμίνη Β12 είναι μια βασική βιταμίνη που διαδραματίζει βασικό ρόλο στην κανονική λειτουργία του σώματος. Βιώστε τη φυσική και διαρκή ενέργεια μαζί με βελτιωμένους κύκλους ύπνου, διάθεσης και όρεξης.


SLIMBOOST – Reinvigorate- Περιέχοντας βιταμίνες Β και αμινοξέα για την τόνωση του μεταβολισμού και τη ενίσχυση της ενέργειας και της φυσικής σας κατάστασης, σε συνδυασμό με τη μέτρια άσκηση και την υγιεινή διατροφή, το Slimboost θα αυξήσει τις πιθανότητές σας να διατηρήσετε τους στόχους για τη φυσική σας κατάσταση.

VITABOOST – Revitalise - Η γλουταθειόνη είναι ο κύριος αντιοξειδωτικός παράγοντας του σώματος μας, έχει αντιφλεγμονώδη δράση, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει τις επιδράσεις του στρες ενισχύει το δέρμα, τα μαλλιά και την υγεία των νυχιών.


CoQ10+ - Repower - CΤο CoQ10 είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά την κυτταρική ανάπτυξη και την αποκατάσταση των μυών. Όταν συνδυάζεται με βιταμίνες Β για να δημιουργηθεί το CoQ10 + της REVIV, σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την αθλητική σας απόδοση και να ενισχύσετε την καρδιαγγειακή σας υγεία, βοηθώντας σας να γυμναστείτε σκληρότερα και να ανακάμψετε ταχύτερα.


Η REVIV Wellness είναι υπερήφανη για την επτάστερη εξυπηρέτηση που προσφέρει - σε μια ανακουφιστική και πολυτελής ατμόσφαιρα - για να αναπληρωθήτε και "REVIV" με στυλ. Με κάτι για όλους, δεν είναι έκπληξη το ότι η REVIV είναι η μοναδική παγκόσμιο εταιρεία στην ενδοφλέβια ενυδάτωση και ευεξία.

Η REVIV Wellness IV η ενδοφλέβια ενυδάτωση και οι ενισχυτικές ενέσεις ενέργειας της REVIV είναι το μέλλον.

Η απάντηση στο να αισθάνεστε καλά στο εσωτερικό μέρος του σώματος σας και να φαίνεστε καλά στο εξωτερικό μέρος του σώματος σας, η REVIV προσφέρει μόνο τις καλύτερες, πιο αποτελεσματικές θεραπείες που πραγματικά λειτουργούν - αποδεικνύοντας ότι είναι εδώ για να μείνουν.
 
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας