Κυριακή 28 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Kypwell Club : Βρείτε την απόλυτη αρμονία ζωής στον ολιστικό χώρο ευεξίας!

Kypwell Club : Βρείτε την απόλυτη αρμονία ζωής στον ολιστικό χώρο ευεξίας!

Τα φυσικά προϊόντα ευεξίας που δημιουργεί το νέο brand Kypwell, αξιοποιούν την κυπριακή φύση, συνδυάζοντας τα πιο ευεργετικά της στοιχεία με τις πιο σύγχρονες ανακαλύψεις που αφορούν τα προϊόντα ευεξίας.
 
Θεωρώντας ότι η ισορροπία και η αρμονία στη ζωή οδηγεί στην ευτυχία, οι άνθρωποι της Kypwell θέλουν να χαρίζουν στους πελάτες τους την καλύτερη δυνατή φροντίδα, προσφέροντας προϊόντα ευεξίας όπως καλλυντικά για το πρόσωπο και το σώμα, τσάγια από βότανα, αλλά και ένα χώρο όπου μπορούν να καλλιεργήσουν την αρμονία του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος!
Το Kypwell Club εκτείνεται σε 720 m2 και προσφέρει εξειδικευμένες θεραπείες και προγράμματα με στόχο τη φροντίδα του σώματος και του πνεύματος.
 
Γνωρίστε κι εσείς το μοναδικό lifestyle που μόνο η Kypwell είναι σε θέση να σας βοηθήσει να επιτύχετε, μέσω των θεραπειών χαλάρωσης που κατευνάζουν το πνεύμα, της δημιουργικότητας και της χαλάρωσης που δίνει τροφή στην ψυχή, αλλά και μέσω των προγραμμάτων άσκησης, φυσικής φροντίδας του δέρματος, διατροφικών λύσεων και προγραμμάτων ευεξίας που φροντίζουν μοναδικά το σώμα.
 
Με βάση τις τοπικές παραδόσεις, η ομάδα της Kypwell έχει δημιουργήσει τα προγράμματά της στοχεύοντας στην επίτευξη της απόλυτης αρμονίας και για τα τρία αυτά στοιχεία από τα οποία αποτελείται η ανθρώπινη ύπαρξη, ούτως ώστε να επιφέρουν την ισορροπία που τόσο εύκολα χάνεται στην σημερινή πολυάσχολη και αγχωτική ζωή μας.
 
Μια εξειδικευμένη ομάδα ειδικών δημιουργεί για τον καθένα ξεχωριστά το δικό του ατομικό πρόγραμμα, που θα τον βοηθήσει να εναρμονίσει όλες τις πτυχές της ύπαρξής του, οδηγώντας τον στην ευτυχία και την ευεξία!
 
Οι επισκέπτες του Kypwell Club μπορούν επίσης να επιλέξουν ανάμεσα σε a la carte υπηρεσίες αλλά και στα προγράμματα: το KypSlim (έλεγχος βάρους), το KypCool (πρόγραμμα για εφήβους), το KypCalm (anti-stress), το KypHealthy (rehabilitation), το KypFit (πρόγραμμα μεταβολισμού), το KypClean (πρόγραμμα αποτοξίνωσης) και το KypYoung (πρόγραμμα μακροβιότητας).
 
 
Βρείτε το Kypwell Club στη Λεμεσό (οδός Ατρειδών 10, Γερμασόγεια) και τα μοναδικά προϊόντα της Kypwell στον ίδιο χώρο αλλά και ηλεκτρονικά, στη σελίδα https://kypwell.com/Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 22 008351 & 25 105585.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας