Σάββατο 27 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Και επίσημα ανοίγει το Γερμανικό Ογκολογικό σήμερα

Και επίσημα ανοίγει το Γερμανικό Ογκολογικό σήμερα

Ανοίγει τις πύλες του σήμερα το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, στην περιοχή Σφαλαγγιώτισσας στον Άγιο Αθανάσιο, με στόχο να καταστεί ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης στον τομέα του, προσφέροντας υψηλού επιπέδου θεραπευτικές ογκολογικές υπηρεσίες.
 
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του  ΓΟΚ κ. Κίκη Καζαμία, στο HealthNews  "εδώ και 2 μήνες το προσωπικό έχει περάσει με επιτυχία την εκπαίδευσή του και από σήμερα θα έχουμε ανοικτή την αγκαλιά μας σε όσους δυστυχώς θα μας έχουν ανάγκη"
 
Σημειώνεται, οτι το υπουργείο Υγείας βρίσκεται σε συνεχή διαβούλευση με το ιδιωτικό «Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο» με σκοπό να επιτευχθεί συμφωνία και να αγοράζονται, σε πρώτο στάδιο, υπηρεσίες τις οποίες το Κράτος δεν προσφέρει ούτε μέσω των κρατικών ογκολογικών τμημάτων αλλά ούτε και από το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου.
 
( Για παράδειγμα, το ιδιωτικό νοσοκομείο διαθέτει εξοπλισμούς για εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις για τις οποίες το Υπουργείο αυτή τη στιγμή παραπέμπει τους ασθενείς του σε κέντρα του εξωτερικού) 
 
Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν σε δημοσιογραφική διάσκεψη η οποία αναμένεται εντός ημερών
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας