Πέμπτη 17 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Ποιες γυναίκες προτιμούν άνδρες, με μεγάλο πέος

Ποιες γυναίκες προτιμούν άνδρες, με μεγάλο πέος

Σε αντίθεση με την καθησυχαστική φράση «το μέγεθος δεν μετράει», το μέγεθος του πέους μπορεί όντως να μετράει στο κρεβάτι - αλλά όχι για όλες τις γυναίκες, ούτε για όλα τα είδη οργασμού.

Μία νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες που έχουν συχνά κολπικό οργασμό είναι πιθανότερο να προτιμούν τους άντρες με μεγάλο πέος. Το ίδιο ισχύει και για όσες προτιμούν το κολπικό σεξ, γράφουν οι ερευνητές στην «Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής» (JSM).

«Το άγχος των ανδρών για το μέγεθος του πέους ίσως δεν αντανακλά βαθύτερα, διαχρονικά στερεότυπα για τον ανδρισμό, αλλά μία ακριβή αξιολόγηση εκ μέρους τους του γεγονότος ότι για πολλές γυναίκες είναι σημαντικό», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Στιούαρτ Μπρόντυ, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο West of Scotland.

«Είναι όπως το άγχος που νιώθουν οι άντρες όταν στο παιχνίδι του ζευγαρώματος κρίνονται από την ευφυΐα, την προσωπικότητα, την αίσθηση του χιούμορ, την κοινωνική τους θέση, το ύψος, την οικονομική τους κατάσταση και άλλα χαρακτηριστικά τα οποία προτιμούν οι γυναίκες, αναλόγως με τις πολιτισμικές καταβολές τους», πρόσθεσε.

Διαβάστε: Επιμήκυνση πέους: Μύθοι και πραγματικότητες

Στη μελέτη, ο δρ Μπρόντυ και οι συνεργάτες του ζήτησαν από 323 γυναίκες, οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν φοιτήτριες στο πανεπιστήμιο, να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια για τις σεξουαλικές επαφές και προτιμήσεις τους, καθώς και για τη συχνότητά τους και το πόσο πίστευαν ότι επηρεάζει το μέγεθος του πέους την ικανότητα οργασμού με κολπική διείσδυση.

Οι 160 από τις γυναίκες δήλωσαν ότι είχαν μόνον κολπικό οργασμό και αρκετή ερωτική εμπειρία με διαφορετικούς συντρόφους, ώστε να συγκρίνουν το μέγεθος.

Από αυτές, το 33,8% δήλωσαν πως προτιμούν τους άντρες με πέος μεγαλύτερο από τον μέσο όρο σε στύση (οι ερευνητές όρισαν τον μέσο όρο στα 14,9 εκατοστά).

Διαβάστε: Το αιώνιο άγχος για το... μέγεθος!

Το 60% είπαν πως το μέγεθος του πέους δεν παίζει ρόλο στον οργασμό, ενώ το 6,3% είπαν πως προτιμούν τους άντρες με πέος μικρότερο από τον μέσο όρο.

Αναλύοντας περαιτέρω τις απαντήσεις των εθελοντριών, ο δρ Μπρόντυ και οι συνεργάτες του διαπίστωσαν πως όσες είχαν τον υψηλότερο αριθμό κολπικών οργασμών κατά τον τελευταίο μήνα,είχαν τις περισσότερες πιθανότητες να προτιμούν τους άντρες με μεγάλο πέος.

«Το εύρημα αυτό πιθανώς οφείλεται – εν μέρει, τουλάχιστον – με την αυξημένη ικανότητα ενός μεγάλου πέους να διεγείρει όλο το μήκος του κόλπου και τον τράχηλο της μήτρας», είπε ο δρ Μπρόντυ.

Πηγή εφημερίδα Τα Νέα 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας